AH Blogg Nedlastinger Av Musikk Interessert I å Laste Ned Musikk? Les Dette Stykket

Interessert I å Laste Ned Musikk? Les Dette Stykket

Er du på et tap når det gjelder å laste ned musikk til personlig bruk? Du ser folk med sine iPods og håndholdte enheter som lytter til musikken deres, og du lurer på hvordan de er i stand til å sette det sammen. Faktum er at det ikke er vanskelig i det hele tatt. Les denne artikkelen for å lære mer om den.

Du bør sørge for at du drar nytte av å bruke alternativet «Forhåndsvisning» på hvert spor av et album før du laster det ned. Dette er en god idé for sanger som er nye for deg. På den måten kan du bare laste ned spor du liker. Dette kan spare deg penger siden du ikke trenger å kjøpe et helt album for bare noen få sanger du liker.

Sjekk ut den juridiske gratis musikk fra etablerte musikk nedlasting nettsteder. Mange store online musikkforhandlere som iTunes, MP3.com, Amazon, com, og flere har gratis musikk seksjoner. Du kan lovlig laste ned disse gratis sporene fra noen artister som du liker eller noen nye som du ønsker å lytte til for første gang.

Velg P2P-tjenesten klokt. Dette kan være nøkkelen til å få musikken du ønsker. Les opp på anmeldelser og snakk med folk du kjenner for å finne den beste servicen som passer deg. Se etter attester fra andre brukere for å sikre at du ikke vil angre på å bruke en bestemt tjeneste.

Hvis du virkelig liker en artist, bør du alltid vurdere å kjøpe hele albumet, i stedet for å kjøpe musikkspor etter spor. Det er nesten alltid billigere å kjøpe et helt album enn det ville være å kjøpe 10 individuelle spor, så ved hjelp av denne metoden vil spare deg penger i det lange løp.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, betaler du ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket på.

Hold øye med bithastigheter og kompresjonsformater. Selv en flott sang er ikke hyggelig hvis kvaliteten er forferdelig. Ulike nettsteder og distributører kan variere på deres lydkvalitet. Handle rundt. Vær oppmerksom på kvaliteten på filene du laster ned, og bare kjøp musikk som høres ut som den skal.

Når du endelig har en tjeneste for nedlasting av musikk, må du sørge for at du tar deg tid til å lære om tjenesten. Det kan være lurt å hoppe inn og spille noen spor, men hvis du utdanner deg selv om tjenesten du bruker, vil du finne det enklere å bruke. Du kan til og med finne noen flotte funksjoner.

Du kan se at det å kompilere ditt eget musikkbibliotek egentlig ikke er så vanskelig. Du trenger bare riktig informasjon for å komme i gang. Forhåpentligvis har du lært noe her som kan få deg i gang. Når du får taket på det, vil du kunne tilpasse musikksamlingen din på den måten du vil ha.